"

Kulinářská nabídka v Ristorante PIAZZA

06. 03. 2012 Sdílej na CentrumBrna.cz

Antipasto fredo - Studený Předkrm
80g    Carpaccio di barbabietola e formaggio provolone              115,-
Carpaccio z pečené červené řepy se sýrem provolone,  podávané na salátě z rukoly a frisé, ochucené octem balsamico, medovou hořčicí, olivovým olejem extra virgin a čerstvými bylinkami

Minestra – Polévka
0,30l    Brodo di coda di bue con pasta fatta in cassa                    46,-
Silný vývar z volské oháňky s masem, zeleninou a domácí těstovinou

Piatto forte - Hlavní chod
200g    Controfiletto alla griglia e servito con insalata e salsa fredda di pomodori pelati e panna acida                                                    278,-
Steak z nízkého roštěnce, z vyzrálého argentinského hovězího pečený na grilu, podávaný se salátem z polníčku, cherry rajčátek, avokáda a studenou omáčkou z loupaných rajčat a zakysané smetany     
                    
Contorno – Příloha
100g    Patate gratinate con spinaci e parmigiano                         48,-
Gratinované plátky brambor s česnekem, listovým špenátem, smetanou a parmezánem

Dolce - Dezert
100g    Ravioli di albicocche                                                                  72,-
Domácí těstoviny ravioli plněné ricottou a meruňkami, v omáčce z krémového octa balsamico, medu a skořice

 

ilustrační foto: www.toprecepty.cz

text: www.piazza.cz


Jinde na CentrumBrna.cz


HLAVNÍ PARTNEŘI